• Leppefisk.com en del av Fjordservice - Ring oss på +47 467 74 206
 • Personvernerklæring

 • Hvem vi er

  Vår nettstedsadresse er: https://www.leppefisk.com og https://www.fjordservice.no

  Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

  Registrering av Fangst og Registrering av Bruker. Når du registerer fangst på siden, lagres informasjonen gitt inn i skjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon.

  Informasjonskapsler

  Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

  Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

  Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

  Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

  Innebygd innhold fra andre nettsteder

  Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

  Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

  Hvem vi deler dine opplysninger med

  Vi deler ikke opplysninger til tredjepart

  Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

  Hvis du legger igjen en kommentar eller Fangst, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

  For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

  Hvem som kan komme til å behandle personopplysningene

  Din personlige informasjon behandles av våre ansatte og av våre systempartnere og
  administrative servicepartnere med hvem vi har kontrakter for beskyttelse av
  personopplysninger

  Dine rettigheter til informasjon om deg.

  Du har rett til når som helst å trekke tilbake samtykket til å behandle informasjonen du har gitt
  oss.
  Dette betyr at du også kan be om utbedring eller sletting av dine personlige opplysninger. En
  slik forespørsel gjøres skriftlig til oss. Dine data vil da bli korrigert eller slettet innen en
  måned. Hvis du har en nåværende tur som ikke er fullført eller har en pågående klage eller
  lignende, blir dataene slettet innen en måned etter ferdigstillelse.
  Du kan logge inn på Min side med passord og e-post og se personlig informasjon vi lagrer om
  deg og dine reiser. Du kan også rette og oppdatere informasjon. Du kan også kontakte oss
  med forespørsele om å få tilgang til den registrerte informasjonen vi har om deg, som vi vil
  gi innen en måned.

  Vil du vite mer om databeskyttelsesforordningen (GDPR)?

  På datatillsynets nettsted, datatillsynet.no, er mer informasjon om
  databeskyttelsesforordningen (GDPR).